FNTS Home
DarkVampires & ParadiseWarriors
 

МЕНЮ

 

 

 


Куест за клан Level 4 - Proof Of Determination (Proof of Clan Alliance)
 1. Куеста започва от Giran със Sir Kristof Rodemai.
  image

 2. След като се говори с него и се укаже клана ще направи указания от него тест трябва да се отиде при Witch Kalis.
  image

 3. Говорейки с нея тя ти казва че трябва трима от клана да се жертват за куеста (трябва ад са 40+ левел).След като и кажеш че имаш тези хора те трябва да говорят със статуята зад Witch Kalis и да изберат да се жертват.След като натиснат тази опция един по един тримата умират и получават Symbol of loyality, който трябва да дадат на клан лидера (ако някоя не получи този symbol го замества друг от клана и така докато излязат 3 symbol of loyality).След като клан лидера има 3-те Symbol of loyality, клана се разделя на 4 части (може и заедно да се изплнява но се губи време)и отиват по места за биенето на определени гадини от който да се получат куест предмети.А съответно те са: Harit Lizardman Shaman във Forest of mirrors , Vanor Silenos Shaman- в района на Aden i Cemetery, Oel Mahum shaman (With Doctor)- над Ivory Tower i Box of Athrea който излизат само след разговор с Witch Athrea.
  image

 4. Групите или определените играчи отиват по места и чак тогава клан лидера говори с Witch Kalis и избира "drink the poison".Цлед изпиването на отровата клан лидера неможе дас е движи и отровата му взема по 200 HP в секунда,след петата минута започва да взема по 500 HP,след 10 по 1000 HP, след 15 по 1500 HP,след 17 по 2000 HP и т.н.Изпивайки отровата клан лидера дава знак на останалите да започват да бият съответните гадини. Всяка от тях дава: Harit Lizardman Shaman - herb of harit, Vanor Silenos Shaman - herb of vanor, Oel Mahum shaman - herb of oel mahum. Четвъртата група която е при witch Athrea говори с нея и се появяват 20 Box of Athrea. След като се унищожат се говори пак с нея и тя дава Blood Of Eva. Ако някоя от групите се справи по рано може да помогне на останалите.

 5. След като са събрани всички съставки веднага се носят на клан лидера, който е до Witch Kalis при Ivory Tower. Имайки 4-тe съставки той говори с Witch Kalis и тя му дава антидот който да изпие. Изпивайки антидота отровата изчезва и клан лидера може да се движи отново.Теста е приключен и сега трябва клан лидера да се върне при Sir Kristof Rodemai в Giran който му дава Proof Of Determination (Proof of Clan Alliance)