graphic
graphic
paradisewarriors.com Forum Index » Кой кой е ? » Nick History
graphic
Post new topic   Reply to topic
graphic

graphic graphic
SparkY Post subject: Nick History

идеята идва от нашия форум Razz ето линк за някои от нашите хора ^^ : http://rocketraider.thoforum.com/viewtopic.php?p=720#720 ето я и мойта история Very Happy :

аз принципно почти навсякъде се пиша SparkY така че ако някъде видите тоя ник, 99% съм аз Razz от къде идва...като бях по-малък исках да си измисля як прякор с който да се представям навсякъде...и след няколко различни опита стигнах до SparkY (с главно Y щото си мислех че е мн гъзарско Embarassed ) а защо точно спарки? защото си мислех че нещо свързано с думата spark демек искра ще е мн яко ^^ Laughing и в крайна сметка си останах с него вече...4-5 години (по онова време нямах представа че това е и актуално американско име на куче Mr. Green )
всеки друг прякор си го измислям ей така според нещо актуално в даден момент (MaHacTupKo е един лаф от училище) или нещо което ме вълнува (Clover /nick от LinExp/ идва от едно филмче Razz ). ако се чудите "wtf is KeT" така ми викат (не всички) приятелите и произлиза от "Краси е тъп" - името ми + гениалитета на геша т.е. че съм тъп (което не е вярно ofc Twisted Evil ) а да...КеТ няма нищо общо с котките...просто съвпадение в звученето Surprised Smile

водката е за когото е жаден Wink
PostPosted:Sun Apr 15, 2007 11:07 am
graphic
View user's profile Send private message Reply with quote Top of page
graphic

graphic
Post new topic   Reply to topic
graphic
paradisewarriors.com Forum Index » Кой кой е ?
graphic

graphic

graphic graphic
Jump to:  
View previous topic :: View next topic

Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
graphic graphic